×

MENU

Pistoolit (1900–1945) Sotilaspistoolit Pienoispistoolit Taskupistoolit Vanhat kiväärit Metsästyskiväärit Pienoiskiväärit Puoliautomaatit (1900–1945) Puoliautomaattikiväärit Sarjatuliaseet (1900–1945) Sarjatuliaseet Mustaruutiaseet Haulikot Yhdistelmäaseet Ampumatarvikkeet Arkisto Tähtäinkiikarit Äänenvaimentimet WW2 - raskaskalusto
Sitemap Updates Download Coming soon
Authors Contact Us Copyright FAQ

Waffenlager.net - CopyrightCopyright - All Rights Reserved


Asesivuston osittainenkin kopiointi on Suomen tekijänoikeuslain nojalla kielletty. Tekijänoikeuksien rikkominen voi johtaa oikeus toimiin. Sivuilla käytettyjen kuvien kopiointi tai linkittäminen muille sivuille on ehdottomasti kielletty. Sivuston linkin lisääminen muille kuin selkeästi asealan internetsivuille / keskustelufoorumeille on kielletty ilman erillistä lupaa. Tällä kiellolla pyritään ennen kaikkea estämään sivuston yhdistäminen ns. epäasiallisille sivuille.


Varoitus !

Sivuilla ei kehoteta tai yllytetä ketään tekemään mitään lainvastaista, vaarallista, tai muuten hyvien tapojen vastaista. Aseiden muutostöissä (customointi) kannattaa aina käyttää valtuutettua aseseppää. Myös muutosten luvanvaraisuus tulee tapauskohtaisesti tarkastaa. Patruunoiden lataajien tulee aina muistaa turvallisuus ja tukeutua eri komponenttien valmistajien antamiin alkuperäisiin tietoihin.

Sivujen ylläpito ei ota mitään vastuuta mahdollisista tapaturmista tai tietojen väärinkäytöksistä. Sivujen tietoja voi siis käyttää vain omalla vastuulla.

Terveisin ylläpitoWaffenlager.net - Copyright © 2012–2017 Tapio Heiskanen. All Rights Reserved.