×

MENU

Pistoolit (1900–1945) Sotilaspistoolit Pienoispistoolit Taskupistoolit Vanhat kiväärit Metsästyskiväärit Pienoiskiväärit Puoliautomaatit (1900–1945) Puoliautomaattikiväärit Sarjatuliaseet (1900–1945) Sarjatuliaseet Mustaruutiaseet Haulikot Yhdistelmäaseet Ampumatarvikkeet Arkisto Tähtäinkiikarit Äänenvaimentimet WW2 - raskaskalusto
Sitemap Updates Download Coming soon
Authors Contact Us Copyright FAQ

Glock 17 Gen 4 Custom


Yleistä

Glock 17 Gen 4 -puoliautomaattipistooliin on saatavilla israelilaisen FAB Defencen valmistama taittoperäinen K.P.O.S. PDW konversiosysteemi. Siinä Glock 17 asetetaan taittoperäisen tukkisarjan sisään. Tällainen PDW (Personal Defence Weapon) konversio muuttaa pistoolin eräänlaiseksi lyhyeksi karbiiniksi.


Glock 17 Gen 4 Custom Zoom


Customointi

Glock 17 perusaseeseen on kiinnitetty FAB Defence K.P.O.S. -tukkisarja. Siinä aseen luistin pään muovinen peitelevy on korvattu metallisella peitelevyllä, jossa on paikka erilliselle viritinvivulle. Ase työnnetään tukkisarjan sisään ja lukitaan etuosan lukitusvivulla ja takaosan uriin työnnettävällä lukituspalalla. Metalliseen luistin pään korvaavaan peitelevyyn työnnetään nyt kiinni metallinen viritinvipu.

Muutos on nopea ja helppo tehdä. Tukkiin asentamisen jälkeenkin ase on erittäin kevyt ja pienikokoinen, pienempi kuin esim. Mini-Uzi. Kuvan aseeseen on lisäksi kiinnitetty tukin päällä olevaan Picatinny-kiskoon Zeiss Z-point -punapistetähtäin ja vasemmalle sivulle laser-tähtäin.


FAB K.P.O.S. tukki + Zeiss Z-point, taktisella yksipiste kantohihnalla varustettuna

007 Spectre

FAB K.P.O.S. -tukilla varustettu Glock 17 -pistooli nähtiin myös James Bond elokuvassa 007 Spectre. James Bondia näyttelevällä Daniel Craigilla oli käsissään Glock 17 + KPOS, johon oli kiinnitetty äänenvaimennin ja laser-tähtäin.

Lähdeluettelo

★ 9.11.2010 (✪ 11.11.2015 16:30)

Waffenlager.net - Copyright © 2012–2017 Tapio Heiskanen. All Rights Reserved.